Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Albit είναι η θετική του επίδραση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολλών δοκιμών, το Albit αυξάνει:
τη περιεκτικότητα σε γλουτένη στο σιτάρι
τη περιεκτικότητα σε ζάκχαραστα ζαχαρότευτλα
τη περιεκτικότητα σε έλαιο στην ελαιοκράμβη
το ποσοστό των εμπορεύσιμων κονδύλων στη πατάτα
το ποσό της εμπορικής απόδοσης της αμπελοκαλλιέργειας,
βελτιώνονται ταοργανοληπτικά χαρακτηριστικά και η γεύση των σταφυλιών, μειώνονται οι απώλειες αρωμάτων κατά την αποθήκευση και η υπολειμματική ποσότητα φυτοφαρμάκων μειώνεται αξιόλογα.
ενώ στα λαχανικά οι βιταμίνες αυξάνονται και η περιεκτικότητα σε νιτρικά μειώνεται.
Επίσης, το Albit μειώνει την περιεκτικότητα σε μυκοτοξίνεςστις καλλιέργειες σιτηρών.
Επίδραση του Albit στις παραμέτρους της ποιότητας της απόδοσης αμπέλου (μέσος όρος δεδομένων όλων των μελετημένων πινάκων και τεχνικών ποικιλιών, που αναπτύσσονται σε boghara και σε συνθήκες στάγδην άρδευσης, "Magarach", Κριμαία, 2014)
Είναι σημαντική η αποτελεσματικότητα του Albit στη ποιότητα των προϊόντων
Σε γενικές γραμμές:
Βελτιώνει την διακοσμητική εμφάνιση των ανθόφυτων
Αυξάνει τον αριθμό των λουλουδιών ανά φυτό
Παρέχει πιο φωτεινό χρωματισμό των λουλουδιών
Μειώνει την περιεκτικότητα σε μυκοτοξίνες
Αυξάνει τη περιεκτικότητα βιταμινών στα λαχανικά
Μειώνει τη περιεκτικότητα σε νιτρικά στα λαχανικά
Αυξάνει τη περιεκτικότητα των φλαβονοειδών στα μούρα της αμπέλου
Αυξάνει τη περιεκτικότητα σακχάρων στα ζαχαρότευτλα
Αυξάνει την περιεκτικότητα σε γλουτένη στο σιτάρι
Αυξάνει την παραγωγή λουλουδιών υψηλής ποιότητας
Αυξάνει τη περιεκτικότητα ελαίου στην αυξήσετε την περιεκτικότητα σε ελαιοκράμβη
Αναστέλλει τη διάσπαση σακχάρων και οργανικών οξέων κατά την αποθήκευση
Παρέχει πιο έντονο και κορεσμένο χρωματισμό των λουλουδιών