Καινοτόμα χαρακτηριστικά | Albit

Βελτίωση της ποιότητας

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Albit είναι η θετική του επίδραση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολλών δοκιμών, το Albit αυξάνει:

  •  τη περιεκτικότητα σε γλουτένη στο σιτάρι 
  •  τη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε ζαχαρότευτλα 
  •  τη περιεκτικότητα σε έλαιο στην ελαιοκράμβη
  •  το ποσοστό των εμπορεύσιμων κονδύλων στη πατάτα 
  •  το ποσό της εμπορικής απόδοσης της αμπελοκαλλιέργειας, βελτιώνονται τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και η γεύση των σταφυλιών, μειώνονται οι απώλειες αρωμάτων κατά την αποθήκευση και η υπολειμματική ποσότητα φυτοφαρμάκων μειώνεται αξιόλογα. 
  • ενώ στα λαχανικά οι βιταμίνες αυξάνονται και η περιεκτικότητα σε νιτρικά μειώνεται

Επίσης, το Albit μειώνει την περιεκτικότητα σε μυκοτοξίνες στις καλλιέργειες σιτηρών .

Oxalis purpurea pink (35).JPG 

Η εφαρμογή Albit σε λουλούδια (τριαντάφυλλα, γλαδιόλες, κυκλάμινα, αμαρυλλίδες, βιολέτες, κλπ):

  • βελτιώνει την διακοσμητική εμφάνιση
  • αυξάνει τον αριθμό των λουλουδιών ανά φυτό
  • αυξάνει την παραγωγή λουλουδιών υψηλής ποιότητας 
  • παρέχει πιο φωτεινό χρωματισμό των λουλουδιών 
  • αυξάνει την αντοχή στις ασθένειες

Style Selector

Layout Style

Background Image