Καινοτόμα χαρακτηριστικά | Albit

Βελτίωση της ποιότητας

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Albit είναι η θετική του επίδραση στην ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων .

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολλών δοκιμών ,το Albit αυξάνει :

  •  τη περιεκτικότητα σε γλουτένη στο σιτάρι 
  •  τη περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε ζαχαρότευτλα 
  •  τη περιεκτικότητα σε έλαιο στην ελαιοκράμβη
  •  το ποσοστό των εμπορεύσιμων κονδύλων  στη πατάτα 
  •  το ποσό της εμπορικής απόδοσης της αμπελοκαλλιέργειας  , βελτιώνονται τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά και η γεύση των σταφυλιών, οι απώλειες αρωμάτων μειώνονται  κατά την αποθήκευση, η υπολειμματική ποσότητα φυτοφαρμάκων μειώνεται αξιόλογα. 
  • ενώ στα λαχανικά οι βιταμίνες αυξάνονται και η περιεκτικότητα σε νιτρικά μειώνεται 

Επίσης, το Albit μειώνει την περιεκτικότητα σε μυκοτοξίνες στις καλλιέργειες σιτηρών .

Oxalis purpurea pink (35).JPG 

Η εφαρμογή Albit σε λουλούδια (τριαντάφυλλα, γλαδιόλες, κυκλάμινα, αμαρυλλίδες, βιολέτες, κλπ.):

  • βελτιώνει την διακοσμητική εμφάνιση
  • αυξάνει τον αριθμό των λουλουδιών ανά φυτό
  • αυξάνει την παραγωγή λουλουδιών υψηλής ποιότητας 
  • παρέχει πιο φωτεινό  χρωματισμό των λουλουδιών 
  • αυξάνει την αντοχή στις ασθένειες

 

Style Selector

Layout Style

Background Image